Sufleu cu orez brun şi caise

Fel principal

Ingrediente:

2 porţii

Timp de preparare: 15 minute

Timpul de coacere: 25 minute

Preparare: caisele se taie cubuleţe.
Se amestecă untul până devine pufos, se adaugă zahăr din trestie/miere, gălbenuş de ou, coajă de lămâie, sare şi vanilie. Se amestecă pe rând încet caisele şi orezul. Se bat albuşurile spumă şi se adaugă la compoziţie.
Se toarnă compoziţia într-un vas termorezistent uns şi se presară cu bucăţele de Cashew. Sufleul se coace în cuptorul preîncălzit la 180 ° C aproximativ 25 de minute, până se rumeneşte.

Sfat: Sufleul se potriveşte foarte bine cu compot de fructe sau cu piure de fructe ca garnitură. Chiar şi rece este delicios.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Sufleu cu orez brun şi caise de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Sfărâmătură Caju mare HIH

vezi produs

Caise soft bio

vezi produs

Orez natur cu bob lung ascuţit

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs

Pudra de Bourbon vanilie bio macinata NOP

vezi produs