Sufleu dulce de quinoa cu cirese

Fel principal

Ingrediente:

4 porţii

Preparare: quinoa bio se fierbe 15 min. la foc mic în lapte cu o bucată de coajă de lămâie, iar apoi se lasă pe aragazul stins, încă 10 minute. Se ia de pe foc şi se răceşte. Separaţi ouăle şi bateţi o compoziţie spumoasă din gălbenuşuri, unt şi zahăr.

Se adaugă brânza de vaci şi făina amestecată cu praful de copt. Quinoa fiartă (fără coaja de lămâie), cireşele scurse şi beţigaşele de migdale se adaugă în compoziţia din brânză de vaci.  Albuşurile se bat spumă şi apoi se amestecă cu atenţie în compoziţie.

Compoziţia se pune într-o tavă unsă în prealabil cu ulei pentru prăjit  şi se coace în cuptorul încins la 175 de grade.

Timpul de coacere: 1 oră (tavă mare)

25 de minute (pentru 10 forme mici)

Se serveşte cu sos de vanilie cald sau rece. Este un deliciu şi cu îngheţată sau sos de ciocolată.

Sfat: sufleurile dulci sunt foarte gustoase şi reci!

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Sufleu dulce de quinoa cu cirese de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Faina de grau alba TIP 550 Demeter

vezi produs

Beţigaşe de migdale bio

vezi produs

Quinoa alba bio

vezi produs

Praf de copt ecologic fara fosfati

vezi produs

Ulei bio pentru copt si prajit

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs

Coaja de lamaie bio fără zahăr

vezi produs