Tigaie saraca in carbohidrati cu ciuperci si conopida

Fel principal

Ingrediente:

Pentru 4 portii

Pregatire:
Treceti bucatile de conopida printr-un procesor/robot de bucatarie timp de aproximativ 25 de secunde pana cand obtineti o consistenta similara a orezului.
Intr-o tigaie mare adaugati uleiul de masline si caliti ceapa si telina timp de aproximativ 5 minute. Se adauga pasta de usturoi si se caleste totul inca  aproximativ 30 de secunde. Apoi se adauga ciupercile si se prajeste pana acestea obtin o culoare bruna.

Adaugati bulionul de legume, pasta de caju si orezul de conopida finit si amestecati bine. La sfarsit adaugati spanacul si gatiti cateva minute. Asigurati-va ca orezul din conopida este moale, dar nu prea gatit. In cele din urma, fulgii de drojdie se amesteca si ei, daca este necesar, se condimenteaza cu sare si piper.

Decorati cu patrunjel proaspat taiat inainte de servire.

Pentru a decora: 1 lingura de patrunjel proaspat, tocat mic

Detalli: -timp de preparare 30 min ; -vegan

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Tigaie saraca in carbohidrati cu ciuperci si conopida de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Pasta de caju bio

vezi produs

Ciuperci feliate ecologice la borcan

vezi produs

Supă clară fără drojdie

vezi produs

Fulgi de drojdie bio

vezi produs