Avocado Cabonara a la BioLotta

Fel principal

 Avocado Cabonara a la BioLotta

rețetă bio publicată la 29.05.2024

Rețetă fel principal avocado cabonara a la biolotta .

Ingrediente avocado cabonara a la biolotta

Mod de preparare avocado cabonara a la biolotta

Gătiți spaghetele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După ce sunt fierte, se strecoară spaghetele, rezervând 250-350 ml de apă pentru paste.

Se curăță avocado de sâmburi și se scoate pulpa. Acum puteți decoji și tăia fin usturoiul. Se stoarce sucul de lămâie și se taie roșiile uscate în fâșii fine. Se amestecă avocado cu un ou bătut, usturoi, parmezan și suc de lămâie.

Într-o tigaie, la foc mediu, se dizolvă sarea afumată în 2 linguri de apă pentru paste. Apoi se adaugă spaghetele în tigaie și se amestecă bine împreună cu crema de avocado. Se adaugă apoi fâșiile de roșii uscate și se amestecă scurt.

Sosul poate fi subțiat până la consistența dorită cu restul de apă pentru paste.

La rețeta avocado cabonara a la biolotta am folosit

Spaghetti bio semola

Spaghetti bio semola

vezi produs
Ulei de masline bio extravirgin 1l

Ulei de masline bio extravirgin 1l

vezi produs
Rosii bio uscate jumatati

Rosii bio uscate jumatati

vezi produs
Sare afumata

Sare afumata

vezi produs