Rețetă fel principal bol cu ton, quinoa bio si pesto de coriandru.
Fierbeti quinoa bio dupa instructiunile de pe ambalaj. Taiati limeta si stoarceti-i sucul.
Pentru pesto bio, se spala coriandrul, se scutura de apa, se taie marunt si se amesteca impreuna cu uleiul de masline, sucul de limeta si siropul de agave si condimentati cu sare si piper, dupa care mai amestecati inca o data.
Scoateti fileurile de ton din conserva, lasati-le sa se usuce putin si apoi portionatile in bucati dupa bunul plac.
In final, spalati salata si apoi lasati-o la uscat. Spalati rosiile cherry si taia-ti-le in jumatati. Spalati ardeiul, scoatei-i cotorul impreuna cu semintele si taiati-l in fasii. Decojiti ceapa bio si taiati-o in felii subtiri. Injumatati-ti avocadoul, scopateti-i samburele si taiati-l in felii.
Adaugati toate ingredintele intr-un bol si serviti impreuna cu pesto si capere.