Bol cu ton, quinoa bio si pesto de coriandru

Fel principal

 Bol cu ton, quinoa bio si pesto de coriandru

rețetă bio publicată la 22.05.2024

Rețetă fel principal bol cu ton, quinoa bio si pesto de coriandru.

Ingrediente bol cu ton, quinoa bio si pesto de coriandru

Mod de preparare bol cu ton, quinoa bio si pesto de coriandru

Fierbeti quinoa bio dupa instructiunile de pe ambalaj. Taiati limeta si stoarceti-i sucul.

Pentru pesto bio, se spala coriandrul, se scutura de apa, se taie marunt si se amesteca impreuna cu uleiul de masline, sucul de limeta si siropul de agave si condimentati cu sare si piper, dupa care mai amestecati inca o data.

Scoateti fileurile de ton din conserva, lasati-le sa se usuce putin si apoi portionatile in bucati dupa bunul plac.

In final, spalati salata si apoi lasati-o la uscat. Spalati rosiile cherry si taia-ti-le in jumatati. Spalati ardeiul, scoatei-i cotorul impreuna cu semintele si taiati-l in fasii. Decojiti ceapa bio si taiati-o in felii subtiri. Injumatati-ti avocadoul, scopateti-i samburele si taiati-l in felii.

Adaugati toate ingredintele intr-un bol si serviti impreuna cu pesto si capere.

La rețeta bol cu ton, quinoa bio si pesto de coriandru am folosit

File de ton in suc propriu

File de ton in suc propriu

vezi produs
Quinoa alba

Quinoa alba

vezi produs
Capere in saramura

Capere in saramura

vezi produs
Sirop de agave ecologic

Sirop de agave ecologic

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Piper alb măcinat ecologic

Piper alb măcinat ecologic

vezi produs