Burger bio Ajvar

Fel principal

 Burger bio Ajvar

rețetă bio publicată la 19.06.2024

Rețetă fel principal burger bio ajvar.

Ingrediente burger bio ajvar

Mod de preparare burger bio ajvar

Se taie ardeii în două, se îndepărtează semintele și se așază într-o tavă de cuptor sau pe o tavă de copt cu partea deschisă în jos. Se prăjesc în cuptor la 250 de grade timp de aproximativ 10-15 minute, până când pielea este bășicată și închisă la culoare.

Se curăță și se taie cățelul de usturoi și ceapa și se sotează într-o tigaie cu puțin ulei de măsline.
Scoateți ardeii din cuptor și puneți-i pentru scurt timp în apă rece. Apoi se curăță pielea ardeilor cu un cuțit mic de bucătărie.

Adăugați ardeii în bucățile de ceapă și usturoi sotate și pasați totul împreună într-un blender sau cu un mixer de mână până când obțineți un amestec cremos.
Asezonați crema cu sare și piper.

La rețeta burger bio ajvar am folosit

Ulei de masline extra virgin Selection

Ulei de masline extra virgin Selection

vezi produs
Sare de mare neiodata in rasnita de sticla

Sare de mare neiodata in rasnita de sticla

vezi produs
Piper negru in rasnita de sticla

Piper negru in rasnita de sticla

vezi produs
Pasta de migdale bio

Pasta de migdale bio

vezi produs