Burger bio cu crochete de peste

Fel principal

 Burger bio cu crochete de peste

rețetă bio publicată la 26.06.2024

Rețetă fel principal burger bio cu crochete de peste.

Ingrediente burger bio cu crochete de peste

Mod de preparare burger bio cu crochete de peste

Preîncălziți mai întâi cuptorul la 220°C, spălați cartofii și tăiați-i în felii. Se ung cu puțin ulei, se sărează și se dau la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.

Între timp, se curăță ceapa și se taie mărunt. Se spală frunzele de salată, se usucă și se taie dovleceii în felii subțiri. Când cartofii sunt gata, scoateți-i din cuptor și dați-i deoparte. Apoi, gătiți crochetele de pește în cuptor conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Prăjiți dovleceii în puțin ulei pe ambele părți până când formează urme de grătar. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte. Imediat ce crochetele de pește sunt gata, puneți chiflele de burger în cuptor și încălziți-le la 140°C.

Se scot părțile inferioare ale chiflelor din cuptor și, cât sunt calde, se acoperă cu salată, ceapă, două crochete de pește, câteva germeni și se completează cu aioli. Alternativ, sosul poate fi aplicat direct pe chifla de jos. La final, scoateți chiflele de deasupra din cuptor, aranjați cartofii și serviți rapid.

La rețeta burger bio cu crochete de peste am folosit

Aioli maioneza cu usturoi vegan bio

Aioli maioneza cu usturoi vegan bio

vezi produs
Seminte de creson bio pentru germinat

Seminte de creson bio pentru germinat

vezi produs
Ulei bio de rapita dezodorizat pentru prajit

Ulei bio de rapita dezodorizat pentru prajit

vezi produs
Sare de mare fina neiodata

Sare de mare fina neiodata

vezi produs