Rețetă fel principal burger bio cu crochete de peste.
Preîncălziți mai întâi cuptorul la 220°C, spălați cartofii și tăiați-i în felii. Se ung cu puțin ulei, se sărează și se dau la cuptor pentru aproximativ 20 de minute.
Între timp, se curăță ceapa și se taie mărunt. Se spală frunzele de salată, se usucă și se taie dovleceii în felii subțiri. Când cartofii sunt gata, scoateți-i din cuptor și dați-i deoparte. Apoi, gătiți crochetele de pește în cuptor conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Prăjiți dovleceii în puțin ulei pe ambele părți până când formează urme de grătar. Se condimentează cu sare și piper și se lasă deoparte. Imediat ce crochetele de pește sunt gata, puneți chiflele de burger în cuptor și încălziți-le la 140°C.
Se scot părțile inferioare ale chiflelor din cuptor și, cât sunt calde, se acoperă cu salată, ceapă, două crochete de pește, câteva germeni și se completează cu aioli. Alternativ, sosul poate fi aplicat direct pe chifla de jos. La final, scoateți chiflele de deasupra din cuptor, aranjați cartofii și serviți rapid.