Cartofi bio copti wedges

Fel principal

 Cartofi bio copti wedges

rețetă bio publicată la 05.06.2024

Rețetă fel principal cartofi bio copti wedges.

Ingrediente cartofi bio copti wedges

Pentru 4 persoane

Pentru cartofi wedges:

Pentru sos:

Mod de preparare cartofi bio copti wedges

Preincalziti cuptorul: căldură de sus / de jos 230° C (aer cald 210° C).

Se spala catofii bio se taie in sferturi si se pun in bol. Se amesteca uleiul de masline cu sarea condimentata. Asezati cartofii pe o tavă de copt acoperită cu hartie de copt sau într-un vas de copt si se presara cu ardei iute. Se coace pe raftul mijlociu aproximativ 15 minute.

Pentru sos se amesteca toate ingredientele.

Sfat: de asemenea, o plăcere cu cartofi dulci.

La rețeta cartofi bio copti wedges am folosit

Sare neiodata cu plante aromatice bio

Sare neiodata cu plante aromatice bio

vezi produs
Ulei bio de măsline spuma uleiurilor extravirgin

Ulei bio de măsline spuma uleiurilor extravirgin

vezi produs
Ulei de masline extravirgin Manira

Ulei de masline extravirgin Manira

vezi produs
Sare de mare neiodata in rasnita de sticla

Sare de mare neiodata in rasnita de sticla

vezi produs
Boia de ardei iute

Boia de ardei iute

vezi produs