Chiftele vegetariene și salată de cartofi bavareză
rețetă bio publicată la 28.02.2025
Rețetă fel principal chiftele vegetariene și salată de cartofi bavareză.
Ingrediente chiftele vegetariene și salată de cartofi bavareză
Pentru salată:
Mod de preparare chiftele vegetariene și salată de cartofi bavareză
- Se spală cartofii și se pun la fiert în apă cu sare. După ce au fiert, decojiți-i și taiați-i în felii.
- Ceapa se toacă fin, peste ea se aduagă stocul fierbinte de legume.
- Se adaugă oțetul, muștarul, ceva piper și ulei. Amestecați cu stocul de legume și încorporați cu grijă cartofii.
- Lăsați salata timp de o oră la frigider.
- Tăiați ridichile și castravetele în felii subțiri, adăugați sare și pieper și amestecați cu pătrunjelul tocat.
- Chiftelele se pregătesc conform indicaților de pe ambalaj. Se prăjesc într-o tigaie cu ulei, pe ambele părți.