Chiftele vegetariene și salată de cartofi bavareză

Fel principal

 Chiftele vegetariene și salată de cartofi bavareză

rețetă bio publicată la 28.02.2025

Rețetă fel principal chiftele vegetariene și salată de cartofi bavareză.

Ingrediente chiftele vegetariene și salată de cartofi bavareză

Pentru salată:

  • 1 kg de cartofi
  • 1 legătură de ridichi
  • 1 castravete pentru salată
  • 1 ceapă mică
  • 1/2 de legătură de pătrunjel
  • 200 ml de stoc de legume
  • 4 linguri de oțet de vin alb
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 2 lingurițe de muștar
  • sare
  • piper

Mod de preparare chiftele vegetariene și salată de cartofi bavareză

  1. Se spală cartofii și se pun la fiert în apă cu sare. După ce au fiert, decojiți-i și taiați-i în felii.
  2. Ceapa se toacă fin, peste ea se aduagă stocul fierbinte de legume.
  3. Se adaugă oțetul, muștarul, ceva piper și ulei. Amestecați cu stocul de legume și încorporați cu grijă cartofii.
  4. Lăsați salata timp de o oră la frigider.
  5. Tăiați ridichile și castravetele în felii subțiri, adăugați sare și pieper și amestecați cu pătrunjelul tocat.
  6. Chiftelele se pregătesc conform indicaților de pe ambalaj. Se prăjesc într-o tigaie cu ulei, pe ambele părți.

La rețeta chiftele vegetariene și salată de cartofi bavareză am folosit

Mix vegan pentru chiftelute aurii

Mix vegan pentru chiftelute aurii

vezi produs
Ulei bio de floarea soarelui virgin

Ulei bio de floarea soarelui virgin

vezi produs
Otet bio din vin alb

Otet bio din vin alb

vezi produs
Ulei de masline bio extravirgin fin

Ulei de masline bio extravirgin fin

vezi produs
Mustar fin ecologic fara gluten

Mustar fin ecologic fara gluten

vezi produs
Sare de mare neiodata in rasnita de sticla

Sare de mare neiodata in rasnita de sticla

vezi produs
Piper negru macinat ecologic

Piper negru macinat ecologic

vezi produs