Galuste bio italiene la cuptor

Fel principal

 Galuste bio italiene la cuptor

rețetă bio publicată la 10.07.2024

Rețetă fel principal galuste bio italiene la cuptor.

Ingrediente galuste bio italiene la cuptor

Pentru patru persoane

Mod de preparare galuste bio italiene la cuptor

Se curata cartofii si se taie in sferturi dupa care se pun la fiert pana se inmoaie. Apoi, zdrobiții cu un zdrobitor de cartofi. Adăugați oul, puțină sare, nucșoară și făină și amestecați totul împreună. Formați aluatul în rulouri de aproximativ 1,5 cm în diametru și tăiați bucăți de aproximativ 2 cm în dimensiune. Rolați bucățile de aluat peste o furculiță și puneți-le în apă clocotită. Odată ce gnocchii (galustele) plutesc la suprafață, sunt gata. Puneti sos de rosii pe fundul unui vas de copt, așezați gnocchi deasupra și apoi turnați sosul de roșii rămas peste el. Se adauga putin cimbru si se presara parmezan. Se coace la cuptor aproximativ 35 de minute la 180 ° C.

  • Timp de preparare: 45 minute.
  • Timp de coacere: 30 minute.

La rețeta galuste bio italiene la cuptor am folosit

Sare de mare iodată cu alge

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs
Nucsoara macinata bio

Nucsoara macinata bio

vezi produs
Faina alba tip 550 ecologica

Faina alba tip 550 ecologica

vezi produs
Cimbru bio tocat

Cimbru bio tocat

vezi produs