Paste 1001 nopti

Fel principal

 Paste 1001 nopti

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă fel principal paste 1001 nopti.

Ingrediente paste 1001 nopti

Pentru 2 persoane

 

 

Mod de preparare paste 1001 nopti

Pastele se prepara conform indicatilor de pe ambalaj.

Gemul de migdale se amesteca cu condimentul arab si cu apa.

Coaja de portocala rasa si sucul de portocala stors se adauga peste gemul de migdale. Stafidele, caisele si samburii de dovleac se taie in bucati potrivite. Ardeiul se taie in jumatate, i se scoate cotorul si samburii apoi se taie in cubulete. Ceapa se toaca si ea. Ghimbirul se rade marunt.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga ceapa si ardeiul, lasandu-se la sotat timp de 3 minute. Nautul se scurge bine si apoi se adauga in tigaie. Crema din migdale obtinuta anterior, ghimbirul(dupa gust) si pastele se adauga in tigaie si se lasa la calit pana cand sosul devine cremos(eventual daca este nevoie se mai adauga putin lichid).

Fructele uscate si samburii de dovleac se adauga si ei si se condimenteaza cu sare. Patrunjelul tocat se presara peste paste dupa care acestea se pot servi.

La rețeta paste 1001 nopti am folosit

Torchiette semola bio

Torchiette semola bio

vezi produs
Pasta alba de migdale ecologica

Pasta alba de migdale ecologica

vezi produs
Stafide ecologice

Stafide ecologice

vezi produs
Caise bio intregi dulci

Caise bio intregi dulci

vezi produs
Seminţe de dovleac decojite prăjite

Seminţe de dovleac decojite prăjite

vezi produs
Ulei de rapita bio presat la rece

Ulei de rapita bio presat la rece

vezi produs
Naut bio la conserva

Naut bio la conserva

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs