Spaghetti carbonara vegane
rețetă bio publicată la 30.05.2025
Rețetă fel principal spaghetti carbonara vegane.
Ingrediente spaghetti carbonara vegane
Mod de preparare spaghetti carbonara vegane
- Se fierb pastele conform indicaților de pe ambalaj. După timpul de fierbere, se scurge apa în care au fiert pastele, însă se păstrează 200 ml din apa în care au fiert.
- Se taie bucata de tofu afumată în cubulețe și se toacă fin usturoiul.
- Se prăjește bucata de tofu, într-o tigaie cu o lingură de margarină, până când se obține o culoare auriu maronie. Se scoate tofu din tigaie.
- Adăugați ceva margarină și prăjiți pentru scurt timp usturoiul. Se amestecă cu un tel înlocuitorul de omletă cu smântâna vegetală. Se amestecă
- întreaga compoziție cu usturoiul din tigaie. Puneți pastele si cei 200 ml de apă (pe care ați păstrat-o), amestecând lăsați să fiarbă până când se îngroașă sosul.
- La sfârșit se încorporează tofu, amestecând cu grijă.
POFTĂ BUNĂ !