Spaghetti carbonara vegane

Fel principal

 Spaghetti carbonara vegane

rețetă bio publicată la 30.05.2025

Rețetă fel principal spaghetti carbonara vegane.

Ingrediente spaghetti carbonara vegane

Mod de preparare spaghetti carbonara vegane

  1. Se fierb pastele conform indicaților de pe ambalaj. După timpul de fierbere, se scurge apa în care au fiert pastele, însă se păstrează 200 ml din apa în care au fiert.
  2. Se taie bucata de tofu afumată în cubulețe și se toacă fin usturoiul.
  3. Se prăjește bucata de tofu, într-o tigaie cu o lingură de margarină, până când se obține o culoare auriu maronie. Se scoate tofu din tigaie.
  4. Adăugați ceva margarină și prăjiți pentru scurt timp usturoiul. Se amestecă cu un tel înlocuitorul de omletă cu smântâna vegetală. Se amestecă
  5. întreaga compoziție cu usturoiul din tigaie. Puneți pastele si cei 200 ml de apă (pe care ați păstrat-o), amestecând lăsați să fiarbă până când se îngroașă sosul.
  6. La sfârșit se încorporează tofu, amestecând cu grijă.

POFTĂ BUNĂ !

La rețeta spaghetti carbonara vegane am folosit

Spaghetti bio semola

Spaghetti bio semola

vezi produs
Inlocuitor vegan pentru omleta bio fara gluten

Inlocuitor vegan pentru omleta bio fara gluten

vezi produs
Sare de mare neiodata in rasnita de sticla

Sare de mare neiodata in rasnita de sticla

vezi produs
Piper negru macinat ecologic

Piper negru macinat ecologic

vezi produs
Sfărâmătură caju mare HIH

Sfărâmătură caju mare HIH

vezi produs