Spaghetti LoMein din fasole neagră

Fel principal

 Spaghetti LoMein din fasole neagră

rețetă bio publicată la 24.01.2025

Rețetă fel principal spaghetti lomein din fasole neagră.

Ingrediente spaghetti lomein din fasole neagră

  • 1 cutie de spaghetti Explore Cusine din fasole neagră
  • 1/2 cană de sos de soia
  • 2 linguri de oțet din orez
  • 1 lingură de sirop de agave
  • 1/2 de linguriță de praf de usturoi
  • 1/2 linguriță de ghimbir măcinat
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 2 căni de buchețele de brocoli mici
  • 1 cană de morocv ras
  • 1 ardei roșu, tăiat în fâșii subțiri
  • 1 ceapă verde, tăiată în rondele subțiri
  • 1 lingură de susan

Mod de preparare spaghetti lomein din fasole neagră

  1. Într-un castron se amestecă sosul de soia, cu oțetul de orez, cu siropul de agave, cu uleiul de susan, cu praful de usturoi și cu pudra de ghimbir.
  2. Fierbeți pastele din fasole neagră, conform indicaților de pe pachet.
  3. Într-o tigaie mare, se înicinge niște ulei de măslin și se călește morcovul ,brocoli și ardeiul, timp de 6 minute, până când se înmoaie. Scoateți legumele din tigaie și puneți în tigaie sosul pregtit la punctul 1. După ce se îngroasă sosul ușor, adăugați pastele și legumele, preparate anterior.

La rețeta spaghetti lomein din fasole neagră am folosit

Sos de soia Shoyu

Sos de soia Shoyu

vezi produs
Otet de orez bio Genmai Su

Otet de orez bio Genmai Su

vezi produs
Sirop de agave ecologic

Sirop de agave ecologic

vezi produs
Ulei de masline bio extravirgin fin

Ulei de masline bio extravirgin fin

vezi produs
Seminte de susan bio nedecojit Demeter

Seminte de susan bio nedecojit Demeter

vezi produs