Spaghetti LoMein din fasole neagră
rețetă bio publicată la 24.01.2025
Rețetă fel principal spaghetti lomein din fasole neagră.
Ingrediente spaghetti lomein din fasole neagră
- 1 cutie de spaghetti Explore Cusine din fasole neagră
- 1/2 cană de sos de soia
- 2 linguri de oțet din orez
- 1 lingură de sirop de agave
- 1/2 de linguriță de praf de usturoi
- 1/2 linguriță de ghimbir măcinat
- 1 lingură de ulei de măsline
- 2 căni de buchețele de brocoli mici
- 1 cană de morocv ras
- 1 ardei roșu, tăiat în fâșii subțiri
- 1 ceapă verde, tăiată în rondele subțiri
- 1 lingură de susan
Mod de preparare spaghetti lomein din fasole neagră
- Într-un castron se amestecă sosul de soia, cu oțetul de orez, cu siropul de agave, cu uleiul de susan, cu praful de usturoi și cu pudra de ghimbir.
- Fierbeți pastele din fasole neagră, conform indicaților de pe pachet.
- Într-o tigaie mare, se înicinge niște ulei de măslin și se călește morcovul ,brocoli și ardeiul, timp de 6 minute, până când se înmoaie. Scoateți legumele din tigaie și puneți în tigaie sosul pregtit la punctul 1. După ce se îngroasă sosul ușor, adăugați pastele și legumele, preparate anterior.