Mini pizza bio cu masline, anghinare si rosii uscate

Panificație și pizza

Ingrediente:

pentru 15 mini- pizza

Detalii, timp de preparare:

20 minute timp de coacere: 15 min preparat cald se prepara repede

Mod de preparare: se incalzeste cuptorul la 220*C. Se ia aluatul de pizza de pe hartie, se presara faina la partea de sus dupa care se ruleaza. 

Rola astfel obtinuta se taie in 12 – 15 bucatele. Bucatele obtinute se  se introduc intr-o forma rotunda. Peste aluat se pune sos de tomate dupa care se aranjeaza deasupra cascaval, masline, rosii uscate  si anghinare sau alte ingrediente dupa preferinte.

Se condimenteaza cu sare si piper, crema de ardei iute ( daca se doreste sa fie mai picanta) si putin ulei de masline , se introduce in cuptor circa 12 minute pana cand cascavalul se topeste , marginile devin crocante si aluatul capata o culoare maro aurie.

 

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Mini pizza bio cu masline, anghinare si rosii uscate de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Piper alb măcinat ecologic

vezi produs

Ulei de măsline bio Sicilian extravirgin

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Masline bio Kalamata, violet, fără sâmburi, în saramură

vezi produs

Anghinare bio în ulei de măsline

vezi produs

Rosii bio uscate în ulei de măsline extra virgin

vezi produs

Sos de tomate cu usturoi prajit

vezi produs