Paine bio cu mere

Panificație și pizza

Ingrediente:

Preparare: inelele de mere se taie cu o seară înainte în bucăţi mici. Se amestecă cu smochinele tăiate fâşii, stafidele Jumbo, zahăr, condimente şi suc de mere şi se lasă acoperite peste noapte. A doua zi se adaugă nuci, cacao, suc de portocale sau rom, faină şi praf de copt. Compoziţia se frământă scurt şi energic. Se toarnă într-o tavă de cozonac unsă şi se coace la 200°C. În cazul în care suprafaţa devine prea maronie, vă rugăm, să o acoperiţi cu folie de aluminiu.

Timpul de coacere: 90 de minute la 200°C

Sfat: Variaţi aluatul de bază şi înlocuiţi cele 100 g de mere uscate cu pere uscate, iar sucul de mere înlocuiţi-l cu un suc mixt de mere şi pere. Pâinea de mere poate fi congelată şi dezgheţată cu uşurinţă, dacă doriţi.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Paine bio cu mere de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Coaja de lamaie rasa

vezi produs

Alune de pădure bio demeter

vezi produs

Smochine bio Proiect 500g

vezi produs

Stafide ecologice

vezi produs

Mar bio uscat feliat

vezi produs

Faina alba bio tip 1050

vezi produs

Cardamom ecologic macinat

vezi produs

Scortisoara de Ceylon macinata bio

vezi produs

Cuisoare ecologice

vezi produs

Praf de copt ecologic fara fosfati

vezi produs

Suc de mere bio

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs

Pudra de cacao degresata bio

vezi produs