Paine bio de Paste

Panificație și pizza

 Paine bio de Paste

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă panificație și pizza paine bio de paste.

Ingrediente paine bio de paste

 

Pentru decor:

  • 40 g unt
  • 3 linguri de miere
  • 2 linguri rom
  • 2 linguriţe zahăr vanilat RAPUNZEL
  • felii de migdale RAPUNZEL

Mod de preparare paine bio de paste

Din ingredientele date se frământă un aluat neted. Aluatul se lasă la dospit 30 minute. Se adaugă stafide şi nuci, se formează o pâine sau se împleteşte un cozonac şi se pune într-o tavă de unsă bine. Crestaţi cu un cuţit ascuţit câteva romburi în pâine şi mai lăsaţi-o încă 30 de min. la dospit.

Pâinea de Paşte se coace în cuptorul preîncălzit. După ce s-a răcit puţin, se pregăteşte sosul.  Se topeşte untul, se adaugă miere, rom şi vanilie şi se amestecă foarte bine. Sosul se toarnă peste pâinea de Paşte şi se presară cu felii de migdale. Se coace aproximativ 25 de minute la 200°C.

La rețeta paine bio de paste am folosit

Faina alba tip 550 ecologica

Faina alba tip 550 ecologica

vezi produs
Drojdie bio uscata activa

Drojdie bio uscata activa

vezi produs
Scortisoara de Ceylon macinata bio

Scortisoara de Ceylon macinata bio

vezi produs
Cardamom ecologic macinat

Cardamom ecologic macinat

vezi produs
Stafide ecologice

Stafide ecologice

vezi produs