Paine bio de Paste

Panificație și pizza

Ingrediente:

 

Pentru decor:

  • 40 g unt
  • 3 linguri de miere
  • 2 linguri rom
  • 2 linguriţe zahăr vanilat RAPUNZEL
  • felii de migdale RAPUNZEL

Preparare: din ingredientele date se frământă un aluat neted. Aluatul se lasă la dospit 30 minute. Se adaugă stafide şi nuci, se formează o pâine sau se împleteşte un cozonac şi se pune într-o tavă de unsă bine. Crestaţi cu un cuţit ascuţit câteva romburi în pâine şi mai lăsaţi-o încă 30 de min. la dospit.

Pâinea de Paşte se coace în cuptorul preîncălzit. După ce s-a răcit puţin, se pregăteşte sosul.  Se topeşte untul, se adaugă miere, rom şi vanilie şi se amestecă foarte bine. Sosul se toarnă peste pâinea de Paşte şi se presară cu felii de migdale. Se coace aproximativ 25 de minute la 200°C.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Paine bio de Paste de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Beţigaşe de migdale bio

vezi produs

Stafide ecologice

vezi produs

Faina alba tip 550 ecologica

vezi produs

Cardamom ecologic macinat

vezi produs

Scortisoara de Ceylon macinata bio

vezi produs

Drojdie bio uscata activa

vezi produs