Paine cu ardei si pere

Panificație și pizza

Ingrediente:

2 porţii

Preparare Paine bio cu ardei si pere: ceapa verde şi ardeiul se curăţă şi se taie cubuleţe.

Se călesc scurt în ulei şi se stinge cu oţet balsamic. Se condimentează cu sare şi piper. Brânză de capră şi jumătatea de pară se taie cubuleţe şi se adaugă în amestecul de legume.

Feliile de pâine prăjită se ung cu gem de migdale, apoi se distribuie amestecul din ardei şi pere deasupra.

Timp de preparare: 15 min

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Paine cu ardei si pere de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Pasta alba de migdale ecologica

vezi produs

Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

vezi produs

Ulei de masline extravirgin

vezi produs

Otet Bianco Condimento

vezi produs

Sare iodată de condimentat cu 15% ierburi şi legume

vezi produs