Paine cu ardei si pere

Panificație și pizza

 Paine cu ardei si pere

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă panificație și pizza paine cu ardei si pere.

Ingrediente paine cu ardei si pere

2 porţii

Mod de preparare paine cu ardei si pere

Ceapa verde şi ardeiul se curăţă şi se taie cubuleţe. Se călesc scurt în ulei şi se stinge cu oţet balsamic. Se condimentează cu sare şi piper. Brânză de capră şi jumătatea de pară se taie cubuleţe şi se adaugă în amestecul de legume.

Feliile de pâine prăjită se ung cu gem de migdale, apoi se distribuie amestecul din ardei şi pere deasupra.

  • Timp de preparare: 15 minute

La rețeta paine cu ardei si pere am folosit

Ulei de masline extravirgin

Ulei de masline extravirgin

vezi produs
Otet Bianco Condimento

Otet Bianco Condimento

vezi produs
Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

vezi produs
Pasta alba de migdale ecologica

Pasta alba de migdale ecologica

vezi produs