Paine taraneasca cu crema din gem amestec

Panificație și pizza

 Paine taraneasca cu crema din gem amestec

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă panificație și pizza paine taraneasca cu crema din gem amestec.

Ingrediente paine taraneasca cu crema din gem amestec

2 porţii

Mod de preparare paine taraneasca cu crema din gem amestec

Ridichile bio se taie felii, se presară cu sare şi piper şi se marinează în oţet balsamic Bianco. Se amestecă brânză de vaci cu lapte până obţinem o pastă. Apoi se adaugă gemul amestec şi sucul de lămâie. Se amestecă cu atenţie jumătate din cantitatea de creson. Feliile de pâine se prăjesc şi se taie in jumătate. Două felii se ung cu crema de creson, se acoperă cu o frunză de salată şi cu feliile de caşcaval. Ridichile murate se distribuie deasupra caşcavalului.

Se presară cu restul de creson şi se acoperă cu jumătatea de pâine neunsă.

Pentru o gustare copioasă.

La rețeta paine taraneasca cu crema din gem amestec am folosit

Otet Bianco Condimento

Otet Bianco Condimento

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

vezi produs
Pasta bio amestec 4 feluri de nucă

Pasta bio amestec 4 feluri de nucă

vezi produs