Pizza cu aluat din faina de naut cu pesto, masline si rucola

Panificație și pizza

Ingrediente:

pentru 2 blaturi mari sau 4 blaturi mai mici

Pentru partea de de umplutura :

Detalii:

  • timp de preparare: 20 minute
  • timp de coacere: 40 minute
  • produs vegan, fara lactoza si fara gluten

Mod de preparare pizza bio cu aluat din faina de naut cu pesto, masline si rucola:
Se incalzeste cuptorul la 200 grade. Se ia o tigaie , se unge cu ulei de masline si se introduce in cuptor. Se amesteca faina de naut, cu sare, ulei de masline, apa, chimenul si rosmarinul si se lasa stea 1/2 ore.
Se pune pe o foaie de copt crenguta de rosmarin, ciupercile si ardeiul , se stropesc cu putin ulei de masline dupa care se introduc in cuptor pentru 15-20 minute.
Se scot legumele din cuptor , se scoate si tigaia incinsa in care se aseaza 1/2 aluat si se introduce pentru 15 minute in cuptor. Se unge blatul se aseaza ciuperci, capere, rucola, rosile uscate, ardei si se condimenteaza cu sare si piper. Se serveste calda.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Pizza cu aluat din faina de naut cu pesto, masline si rucola de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Faina de naut fara gluten

vezi produs

Capere in saramura

vezi produs

Rozmarin tocat

vezi produs

Chimen seminte ecologice

vezi produs

Ulei bio de masline din Creta P.D.O. extravirgin

vezi produs

Masline Bio Kalamata violet cu sâmburi în ulei de măsline extravirgin

vezi produs

Pesto Rosso Bio vegan

vezi produs

Rosii bio uscate în ulei de măsline extra virgin

vezi produs