Pizza cu anghinare

Panificație și pizza

Ingrediente:

Ingrediente pentru topping:

Preparare:

Faina bio şi condimentele se pun într-un castron şi se amestecă cu drojdia dizolvată în puţină apă călduţă. Se adaugă treptat uleiul de măsline şi apa rămasă. Aluatul se frământă energic, se acoperă şi se lasă 30 minute într-un loc cald. Se unge tava de copt şi se aşează aluatul în ea. Ungeţi aluatul cu ulei şi apoi puneţi topping-ul dorit. După coacere aşezaţi rucola deasupra.

Timpul de coacere: 15-20 minute la 225° C

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Pizza cu anghinare de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Mei bio

vezi produs

Spelta bio

vezi produs

Coriandru seminte Demeter ecologic

vezi produs

Masline bio Kalamata, violet, fără sâmburi, în saramură

vezi produs

Roşii bio uscate felii project

vezi produs

Capere bio în ulei de măsline

vezi produs

Tomate bio pentru Pizza

vezi produs