Pizza din faina de fasole alba cu branza de capra si zuchini

Panificație și pizza

Ingrediente:

pentru 5 buc. pizza mici

Pentru aluat

Ingredientele care se pun pe aluat

  • 300g branza de capra
  • 1 buc. Zuchinii taiat in rondele mici
  • 1 ceapa taiata in rondele mici
  • sare Atlantic Rapunzel
  • piper bio dupa gust
  • optional se poate pune piper verde in otet
  • o ramura de cimbru taiat marunt

Detalii:

  • timp de preparare: 15 min
  • timp de odihna a aluatului: 1 ora
  • timp de coacere: 15 min
  • produs vegan

Mod de preparare pizza bio din faina de fasole alba cu branza de capra si zuchini:
Se amesteca drojdia cu apa calduta intr-un vas si se amesteca bine si se lasa sa stea 5 minute. Se adauga sarea, faina, uleiul si se amesteca bine pana se obtine un aluat un pic lipicios caruia i se da o forma rotunda, care se lasa 10 minute.

Aluatul se aseaza intr-un vas, care se acopera cu un servet de bucatarie si se aseaza la caldura timp de o ora pan isi dubleaza volumul. Se incalzeste cuptorul la 220- 240 grade.

Se scoate aluatul din vas si se imparte in 5 bucati egale. Se iau cele 5 bucati de aluat si se intind cu ajutorul unui sucitor. Peste aluatul intins se aseaza branza de capra, zuchinii, ceapa, optional cimbru si piper verde dupa care se introduce in cuptorul incalzit timp de 15 minute. Se scoate din cuptor se presara sare, piper si se serveste calada.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Pizza din faina de fasole alba cu branza de capra si zuchini de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Drojdie uscata bio FARA GLUTEN

vezi produs

Faina de grau alba TIP 550 Demeter

vezi produs

Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

vezi produs

Ulei de masline bio extravirgin 500ml

vezi produs