Pizza Green Orange cu fasii de dovleac Hokkaido si Pesto Verde

Panificație și pizza

Ingrediente:

Ingrediente pentru 2 pizza:

Preparare pizza bio green Orange cu fasii de dovleac Hokkaido si Pesto Verde:
Se spală dovleacul bio, se scot seminţele, iar cu un curăţător de cartofi se taie în fâşii foarte subţiri. Tofu-ul afumat se taie cubuleţe. Se pune totul într-un castron, se amestecă cu ulei de măsline şi se adaugă puţină sare. Blaturile de pizza se ung cu pesto. Dovleacul şi tofu-ul se distribuie pe pizza (nu prea mult, doar cât să fie acoperită). Coaceţi-o aproximativ 10-12 minute în cuptorul preîncălzit la 250°C, pe şină de sus, până când dovleac este uşor rumenit. Nucile de cajou se toacă în bucăţele mai mari şi se presară deasupra. 

Sfatul lui Attila: Amestecul de tofu afumat şi dovleac este foarte gustos, iar pesto dă un plus de gust final. Pizza se lasă puţin mai mult în cuptor, deoarece dovleacul trebuie să se pătrundă bine. Dovleacul conţine multe vitamine si minerale, inclusiv pro-vitamina A şi o substanţă care protejează ochii noştri: zeaxantina. Vă recomandăm să serviţi această pizza cu vin alb de exemplu. Chardonnay IGT Veneto din vinoteca RAPUNZEL. Acest vin are un gust uşor de fructe şi este uşor acidulat. Pizza perfectă pentru petrecerile de vară!

Timp de preparare: 10 min.

Timpul de coacere: 10-12 minute (căldură de sus şi de jos 250°C)

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Pizza Green Orange cu fasii de dovleac Hokkaido si Pesto Verde de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Sfărâmătură caju mare HIH

vezi produs

Blat pizza din faina integrala 2buc

vezi produs

Ulei de masline bio extravirgin fin

vezi produs

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs

Pesto Verde Bio vegan

vezi produs