Pizza Greenview cu anghinare, broccoli, măsline şi cremă de cashew

Panificație și pizza

Ingrediente:

Ingrediente pentru 2 pizza:

 

Ingrediente blat preparat acasa, pentru 2 pizza:

Preparare pizza bio cu anghinare, broccoli, masline si crema de cashew:

Rupeţi bucheţelele de broccoli bio de pe tulpină şi opăriţi-le scurt în apă cu sare. Lăsaţi-le apoi la scurs. Scurgeţi anghinarele şi feliile de măsline. Broccoli se pune împreună cu anghinarele şi măslinele într-un castron; se adaugă ulei de măsline şi se condimentează cu un praf de sare. Tomatele pentru pizza se amestecă cu pesto şi se ung blaturile de pizza cu această compoziţie. Legumele se distribuie uniform deasupra. Gemul de cashew (cajou) se amestecă cu apă cu ajutorul unui tel şi se condimentează puţin cu sare de mare. Se distribuie pe pizza. Se coace aproximativ 10-12 minute într-un cuptorul preîncălzit la 250°C, pe şina de sus, până când crema de cashew devine uşor maronie.

Sfatul lui Attila: crema de cashew ar trebui să aibă consistenţa unei sos de smântână gros. Dacă nu, adăugaţi un pic mai mult gem de cashew (cajou) sau apă pentru a obţine consistenţa dorită. Vă recomand să serviţi pizza cu un vin roşu puternic, cum ar fi crama în Montepulciano DOC din vinoteca RAPUNZEL. Copiii o vor servi cu un suc delicios de struguri roşii.

Cine are ceva mai mult timp, poate prepara singur aluatul de pizza:

Se amestecă toate ingredientele şi se lasă 60 de minute la dospit; se presară cu făină, iar cu un sucitor se întind 2 pizza.  Deasupra se pun ingredientele enumerate mai sus şi se coace aprox. 15 min. la 250°C.

Timp de preparare: 12 min.

Timpul de coacere: 10-12 minute (căldură de sus şi de jos 250°C)

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Pizza Greenview cu anghinare, broccoli, măsline şi cremă de cashew de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Pasta de caju bio

vezi produs

Blat pizza din faina integrala 2buc

vezi produs

Faina alba tip 550 ecologica

vezi produs

Ulei de masline bio extravirgin 1l

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs

Masline bio feliate pentru pizza si salate

vezi produs

Pesto Rosso Bio vegan

vezi produs

Pastă de tomate bio 22% 200g

vezi produs

Tomate bio pentru Pizza

vezi produs