Salată bio de cicoare

Salate

 Salată bio de cicoare

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă salate salată bio de cicoare.

Ingrediente salată bio de cicoare

2 porţii

Mod de preparare salată bio de cicoare

Mărul bio se taie cu coajă în felii şi se stropeşte cu suc de lămâie. Cicoarea se curăţă, se scoate tulpina şi se taie în fâşii. Iaurtul se amestecă cu sirop de arţar, oţet balsamic, hrean, ulei de in şi condimente. Fâşiile de cicoare şi merele felii se amestecă cu sosul pentru salată şi se pun în mijlocul unui farfurii plate. De jur împrejur se aranjează salata şi se presară cu amestec studenţesc.

La rețeta salată bio de cicoare am folosit

Sirop de arţar bio grad C

Sirop de arţar bio grad C

vezi produs
Otet Bianco Condimento

Otet Bianco Condimento

vezi produs
Ulei de in bio nativ

Ulei de in bio nativ

vezi produs
Piper negru macinat ecologic

Piper negru macinat ecologic

vezi produs
Amestec studenţesc cu stafide bio

Amestec studenţesc cu stafide bio

vezi produs