Salata bio de orecchiette în stil mexican

Salate

Ingrediente:

pentru 2-3 persoane:

Timp de preparare: 20 min

Preparare: pastele se fierb al dente în apă sărată conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi de scurg într-o strecurătoare. Se curăţă ceapa şi se taie în inele subţiri. Se curg fasolea Kidney şi porumbul. Se încing 2 linguri de ulei într-o tigaie şi se călesc ceapa si porumbul aproximativ 4 minute. Se amestecă ketchup-ul cu 2 linguri de ulei. Ardeiul iute se taie în inele subţiri. Se curăţă avocado şi se taie în felii subţiri. Ardeiul se spală, se scot seminţele şi se taie în fâşii fine.

Se amestecă toate ingredientele, exceptând avocado bio, se mai condimentează după gust cu sare şi piper şi se decorează cu felii de avocado şi pătrunjel proaspăt.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Salata bio de orecchiette în stil mexican de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Ketchup picant bio

vezi produs

Piper negru in rasnita de sticla

vezi produs

Fasole rosie bio Kidney

vezi produs

Porumb dulce in doza bio

vezi produs

Ulei de masline bio extravirgin 1l

vezi produs