Salata bio de orecchiette în stil mexican

Salate

 Salata bio de orecchiette în stil mexican

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă salate salata bio de orecchiette în stil mexican.

Ingrediente salata bio de orecchiette în stil mexican

pentru 2-3 persoane:

Mod de preparare salata bio de orecchiette în stil mexican

Pastele se fierb al dente în apă sărată conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi de scurg într-o strecurătoare. Se curăţă ceapa şi se taie în inele subţiri. Se curg fasolea Kidney şi porumbul. Se încing 2 linguri de ulei într-o tigaie şi se călesc ceapa si porumbul aproximativ 4 minute. Se amestecă ketchup-ul cu 2 linguri de ulei. Ardeiul iute se taie în inele subţiri. Se curăţă avocado şi se taie în felii subţiri. Ardeiul se spală, se scot seminţele şi se taie în fâşii fine.

Se amestecă toate ingredientele, exceptând avocado bio, se mai condimentează după gust cu sare şi piper şi se decorează cu felii de avocado şi pătrunjel proaspăt.

Timp de preparare: 20 min

La rețeta salata bio de orecchiette în stil mexican am folosit

Fasole rosie bio kidney

Fasole rosie bio kidney

vezi produs
Porumb dulce la conserva

Porumb dulce la conserva

vezi produs
Ulei de masline bio extravirgin 1l

Ulei de masline bio extravirgin 1l

vezi produs
Ketchup picant bio

Ketchup picant bio

vezi produs
Piper negru in rasnita de sticla

Piper negru in rasnita de sticla

vezi produs