Salată bio de sparanghel alb cu dressing din sirop de arţar, nuci şi rucola

Salate

Ingrediente:

Pentru 2 persoane

Timp de preparare: 15 min

Preparare: Sparanghelul bio se curăţă şi se fierbe 15 min. în apă sărată. Pentru dressing amestecaţi muştarul, uleiul, siropul de arţar şi sucul de la o jumătate de portocală. Se condimentează cu sare şi piper. Sparanghelul se taie în bucăţi, se amestecă cu sâmburi de nucă, rucola şi dressing.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Salată bio de sparanghel alb cu dressing din sirop de arţar, nuci şi rucola de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Mustar mediu fin ecologic

vezi produs

Piper negru macinat

vezi produs

Ulei de măsline bio Sicilian extravirgin

vezi produs

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs

Sirop de arţar bio grad C

vezi produs