Salată bio de sparanghel alb cu dressing din sirop de arţar, nuci şi rucola

Salate

 Salată bio de sparanghel alb cu dressing din sirop de arţar, nuci şi rucola

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă salate salată bio de sparanghel alb cu dressing din sirop de arţar, nuci şi rucola.

Ingrediente salată bio de sparanghel alb cu dressing din sirop de arţar, nuci şi rucola

Pentru 2 persoane

Mod de preparare salată bio de sparanghel alb cu dressing din sirop de arţar, nuci şi rucola

Sparanghelul bio se curăţă şi se fierbe 15 min. în apă sărată. Pentru dressing amestecaţi muştarul, uleiul, siropul de arţar şi sucul de la o jumătate de portocală. Se condimentează cu sare şi piper. Sparanghelul se taie în bucăţi, se amestecă cu sâmburi de nucă, rucola şi dressing.

Timp de preparare: 15 minute

La rețeta salată bio de sparanghel alb cu dressing din sirop de arţar, nuci şi rucola am folosit

Mustar usor picant ecologic

Mustar usor picant ecologic

vezi produs
Sare de mare iodată cu alge

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs
Piper negru macinat

Piper negru macinat

vezi produs
Sirop de arţar bio grad C

Sirop de arţar bio grad C

vezi produs
Ulei de măsline bio Sicilian extravirgin

Ulei de măsline bio Sicilian extravirgin

vezi produs