Salata de hrisca prajita cu mar si rosii

Salate

 Salata de hrisca prajita cu mar si rosii

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă salate salata de hrisca prajita cu mar si rosii.

Ingrediente salata de hrisca prajita cu mar si rosii

Pentru  2  persoane

  • 100g salata  dupa  preferinta
  • 50g hrisca bio Rapunzel
  • 10 rosii taiate pe jumatate
  • 1 mar curatat si taiat felii


DRESSING:

Mod de preparare salata de hrisca prajita cu mar si rosii

 

Se  pune  hrisca  intr-o tigaie  si se prajeste  usor  circa 2 minute dupa care se ia rapid  de pe foc ca sa nu se  arda  si se pune deoparte. Dupa gust   se  condimenteaza  cu sare  cu ierburi.
Se  spala   salata   si  se   pune  intr-  un  castron. Se  taie  rosiile  in  doua  , se  curata  marul  si  se  taie  in  felii  subtiri.  

Toate  ingredientele  pentru  dressing  se   pun  intr- o  canita , se  amesteca  bine  si  se  toarna  peste  salata, dupa care se  adauga  semintele  de  hrisca  prajita.

  • Timp de  preparare: 10  minute
  • Produs  vegan
  • Se  prepara  foarte  repede.

La rețeta salata de hrisca prajita cu mar si rosii am folosit

Hrisca bio

Hrisca bio

vezi produs
Ulei de măsline bio Sicilian extravirgin

Ulei de măsline bio Sicilian extravirgin

vezi produs
Otet Balsamic Di Modena Bio

Otet Balsamic Di Modena Bio

vezi produs
Sirop din flori de nuca de cocos

Sirop din flori de nuca de cocos

vezi produs