Salata bio cu naut, ton si ansoa

Salate

 Salata bio cu naut, ton si ansoa

rețetă bio publicată la 21.06.2024

Rețetă salate salata bio cu naut, ton si ansoa.

Ingrediente salata bio cu naut, ton si ansoa

Pentru aproximativ 4 porții

Pentru marinada:

Mod de preparare salata bio cu naut, ton si ansoa

Nautul bio cu sare și praful de copt se fierb in apa aproximativ 1 oră. (În mod alternativ: scurgeți năutul din doza și încălziți-l în apă fierbinte.) Amestecă toate ingredientele pentru marinada și condimentează bine.

Tăiați ierburile și pliati-le sub marinada impreuna cu roșiile cherry jumătati, tonul și puțin ulei de ton. Adăugați năutul cald și lăsați-le 1-2 ore. Condimentează din nou și apoi întinde salata de năut pe farfurii.

Marinați rucola cu puțin suc de lămâie, puțină sare și puțin ulei de măsline, aranjați pe năut și decorati cu pâine cubulețe sau nuci.

CUNOAȘTEREA LUCRULUI:
Adăugarea prafului de copt face ca năutul să fie într-adevăr moale. Cu diverse condimente și ierburi, salata de năut poate fi minunat variată.

La rețeta salata bio cu naut, ton si ansoa am folosit

Naut bio proiect

Naut bio proiect

vezi produs
Naut bio la conserva

Naut bio la conserva

vezi produs
Praf de copt eco fara gluten

Praf de copt eco fara gluten

vezi produs
File de ton in ulei bio de masline

File de ton in ulei bio de masline

vezi produs
Ulei de masline bio extravirgin 500ml

Ulei de masline bio extravirgin 500ml

vezi produs
Sâmburi caju bio întregi HIH 500g

Sâmburi caju bio întregi HIH 500g

vezi produs
Suc de lamaie bio

Suc de lamaie bio

vezi produs
Boia de ardei iute

Boia de ardei iute

vezi produs
Pudra de curry indian

Pudra de curry indian

vezi produs
Coriandru macinat Demeter ecologic

Coriandru macinat Demeter ecologic

vezi produs