Salata bio de vara cu linte

Salate

 Salata bio de vara cu linte

rețetă bio publicată la 02.08.2024

Rețetă salate salata bio de vara cu linte.

Ingrediente salata bio de vara cu linte

Pentru 4 persoane

Mod de preparare salata bio de vara cu linte

Puneti lintea intr-o cratita, acoperiti cu apa si gatiti la foc mediu timp de aproximativ 5 minute si adaugati sare la sfarsitul perioadei de gatire. Se scurge lintea, se spala cu apa rece si se scurge.

Pentru dressing: se spala lamaia cu apa fierbinte, se rade coaja se  si se stoarce sucul. Se amesteca sucul de lamaie si coaja, coriandru si 2 linguri de sirop de artar. Adaugati usturoiul decojit si 3 linguri de Citrolive. Se condimenteaza cu sare de mare si piper.

Curatati, spalati si taiati ardeii cubulete. Spalati busuiocul si lasati-l la uscat, tocati marunt frunzele . Curatati ceapa de primavara, spalati-o si taiati-o in inele subtiri. Se amesteca lintea cu legumele și cu dressing-ul. Adaugati cu atentie busuiocul.

Spalati rosiile. Se incing 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie si se prajesc rosiile la foc mediu la aproximativ 5 minute. Condimentati cu otet balsamic sare, piper si rafinati cu sirop de artar.

Detalii:

  • timp de preparare: 20 minute

La rețeta salata bio de vara cu linte am folosit

Linte rosie bio decojita

Linte rosie bio decojita

vezi produs
Linte galbena bio cojită proiect

Linte galbena bio cojită proiect

vezi produs
Coriandru macinat Demeter ecologic

Coriandru macinat Demeter ecologic

vezi produs
Sirop de artar grad A cu gust fin

Sirop de artar grad A cu gust fin

vezi produs
Sare de mare iodată cu alge

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs
Piper negru macinat

Piper negru macinat

vezi produs
Ulei de masline extravirgin

Ulei de masline extravirgin

vezi produs
Otet Balsamic Di Modena Bio

Otet Balsamic Di Modena Bio

vezi produs