Salata Caesar vegana, bio

Salate

 Salata Caesar vegana, bio

rețetă bio publicată la 05.07.2024

Rețetă salate salata caesar vegana, bio.

Ingrediente salata caesar vegana, bio

Pentru 2 persoane

Pentru dressing:

Mod de preparare salata caesar vegana, bio

Taiati toastul in cubulete si coaceti in tigaia fierbinte cu ulei de masline. Adaugati putina sare. Spalati, uscati si taiati salata. Castravetii si ridichiile se taie in felii subtiri.

Pentru dressing, amestecați caju cu fulgi de drojdie, usturoi (curatat), otet de vin alb, apa, sirop de artar si putina sare si piper. Se amesteca pana cand obtineti un sos fin cremos.
Serviti salata impreuna cu sosul cremos.

Detalii:

  • timp de preparare: 15 minute
  • vegan

La rețeta salata caesar vegana, bio am folosit

Ulei de masline bio extravirgin 1l

Ulei de masline bio extravirgin 1l

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Sâmburi caju bio întregi HIH 500g

Sâmburi caju bio întregi HIH 500g

vezi produs
Fulgi de drojdie bio

Fulgi de drojdie bio

vezi produs
Otet ecologic din vin alb

Otet ecologic din vin alb

vezi produs
Sirop de artar Dennree grad A gust fin

Sirop de artar Dennree grad A gust fin

vezi produs
Piper negru macinat

Piper negru macinat

vezi produs