Rețetă salate salata de paste bio pe timp de vara.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj și se strecoară. Între timp, se prăjesc semințele într-o tigaie fără grăsime la foc mediu și se dau deoparte. Se încing 2 linguri de ulei de măsline de la roșiile uscate la soare în tigaie și se sotează scurt dovleceii în el. Se amestecă uleiul de măsline rămas de la roșiile uscate, uleiul de măsline și oțetul balsamic pentru a face un dressing și se asezonează. Adăugați dovleceii, roșiile uscate, roșiile proaspete și semințele la paste și amestecați ușor. Se sortează rucola, se spală și se amestecă bine uscată în salată.
Sfat: Salata poate fi lăsată și la frigider pentru câteva ore. Apoi se amestecă cu restul compozitiei, chiar înainte de servire. Salata este la fel de gustoasă și atunci când este încă caldă.