Rețetă salate salată suedeză bio de sfeclă roșie.
Pentru salata suedeză de sfeclă roșie bio, puteți găti chiar dumneavoastră sfecla proaspătă sau puteți folosi sfeclă precoaptă. Tăiați sfecla gătită și mărul în cuburi mici și puneți-le într-un bol. Tocați ceapa foarte mărunt și adăugați-o în vas.
Amestecați smântâna proaspătă, maioneza vegană și muștarul într-un dressing și asezonați bine. Încorporați dressingul în restul ingredientelor și puneți salata de sfeclă la rece până când sunteți gata de servire. Gustați din nou salata înainte de a o servi și asezonați-o cu puțină sare și piper, dacă este necesar.
Sfat: Rödbetssallad are un gust excelent cu o pâine crocantă din mixul nostru de copt My Viking Brød. Aici am rafinat pâinea crocantă cu semințe de mac și sare de mare.