Salată suedeză bio de sfeclă roșie

Salate

 Salată suedeză bio de sfeclă roșie

rețetă bio publicată la 16.08.2024

Rețetă salate salată suedeză bio de sfeclă roșie.

Ingrediente salată suedeză bio de sfeclă roșie

Mod de preparare salată suedeză bio de sfeclă roșie

Pentru salata suedeză de sfeclă roșie bio, puteți găti chiar dumneavoastră sfecla proaspătă sau puteți folosi sfeclă precoaptă. Tăiați sfecla gătită și mărul în cuburi mici și puneți-le într-un bol. Tocați ceapa foarte mărunt și adăugați-o în vas.

Amestecați smântâna proaspătă, maioneza vegană și muștarul într-un dressing și asezonați bine. Încorporați dressingul în restul ingredientelor și puneți salata de sfeclă la rece până când sunteți gata de servire. Gustați din nou salata înainte de a o servi și asezonați-o cu puțină sare și piper, dacă este necesar.

Sfat: Rödbetssallad are un gust excelent cu o pâine crocantă din mixul nostru de copt My Viking Brød. Aici am rafinat pâinea crocantă cu semințe de mac și sare de mare.

La rețeta salată suedeză bio de sfeclă roșie am folosit

Maioneza vegetala bio fara ou

Maioneza vegetala bio fara ou

vezi produs
Mustar bio Dijon

Mustar bio Dijon

vezi produs
Sare de mare fina neiodata

Sare de mare fina neiodata

vezi produs
Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

vezi produs
Zahar brut din trestie organic

Zahar brut din trestie organic

vezi produs