Supă bio cu linte şi ghimbir

Supa

 Supă bio cu linte şi ghimbir

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă supa supă bio cu linte şi ghimbir.

Ingrediente supă bio cu linte şi ghimbir

4 porţii

Mod de preparare supă bio cu linte şi ghimbir

Ceapa bio se taie cubuleţe, iar ardeiul iute (chili) se toacă fin (apoi să vă spălaţi pe mâini). Coriandrul şi chimenul se zdrobesc într-un mojar. Se încinge uleiul într-o cratiţă. Căliţi puţin ceapa şi chili-ul, adăugaţi chimenul şi coriandrul şi căliţi scurt toate. Apoi se completează cu lapte de cocos şi 3/4 l de apă şi se amestecă lintea.

Se toaca mărunt ghimbirul si usturoiul şi se amestecă în supă, împreună cu curcuma. Fierbeţi supa la foc mediu. Năutul se pune într-o sită, se scurge şi se amestecă în supa de linte. Se fierbe din nou aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare şi zeama de lămâie şi se serveşte.

La rețeta supă bio cu linte şi ghimbir am folosit

Chimen seminte Demeter bio

Chimen seminte Demeter bio

vezi produs
Chimen macinat

Chimen macinat

vezi produs
Ulei de masline extravirgin

Ulei de masline extravirgin

vezi produs
Lapte de cocos bio

Lapte de cocos bio

vezi produs
Linte rosie bio decojita

Linte rosie bio decojita

vezi produs
Curcuma macinata

Curcuma macinata

vezi produs
Naut bio la conserva

Naut bio la conserva

vezi produs
Sare de mare iodată cu alge

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs