Supă bio cu sparanghel si portocale

Supa

 Supă bio cu sparanghel si portocale

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă supa supă bio cu sparanghel si portocale.

Ingrediente supă bio cu sparanghel si portocale

Mod de preparare supă bio cu sparanghel si portocale

Se încinge uleiul de măsline într-o cratiţă. Se curăţă ceapa, se toacă şi se căleşte 3 min. în ulei. Adăugaţi sparanghel şi se fierbe aprox. 15 min. cu apă şi supă de legume. Se adaugă toate celelalte ingrediente şi se toacă apoi cu un blender de mână. Se condimentează cu sare şi piper. Supa se trece printr-o sită, ca să fie cremoasă.

4 porţii

La rețeta supă bio cu sparanghel si portocale am folosit

Ulei de masline bio extravirgin 1l

Ulei de masline bio extravirgin 1l

vezi produs
Mix de legume bio pentru supa clara

Mix de legume bio pentru supa clara

vezi produs
Pasta alba de migdale ecologica

Pasta alba de migdale ecologica

vezi produs
Sirop de agave bio

Sirop de agave bio

vezi produs