Supa bio de barba caprei cu pastarnac

Supa

 Supa bio de barba caprei cu pastarnac

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă supa supa bio de barba caprei cu pastarnac.

Ingrediente supa bio de barba caprei cu pastarnac

pentru 6 portii

 

Pentru servit:

Mod de preparare supa bio de barba caprei cu pastarnac

se pune uleiul bio intr-o oala de supa si se incinge. Se adauga ceapa si se caleste pana cand devine sticloasa. Se adauga usturoiul, dupa care se adauga barba caprei, pastarnacul si se prajesc circa 4 minute.

In continuare se adauga apa, supa clara si se lasa la fiert 20 minute. Se adauga vinul si se mai fierbe inca 2 minute. Dupa ce a fiert se ia de pe foc si se mixeaza pana cand supa devine cremoasa. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, dupa care se pune infarfurie, se stropeste cu otet si se orneaza cu frunze de migdale.

Optional: folositi 1 pereche de manusi pentru barba caprei care este lipicioasa cand se prelucreaza

Detalii: timp de preparare: 35 minute produs vegan produs cald se pregateste repede

Toate ingredientele le gasiti pe: www.biogama.ro

La rețeta supa bio de barba caprei cu pastarnac am folosit

Ulei de masline bio extravirgin 1l

Ulei de masline bio extravirgin 1l

vezi produs
Amestec de legume pentru supă clară fără drojdie

Amestec de legume pentru supă clară fără drojdie

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Piper negru macinat ecologic

Piper negru macinat ecologic

vezi produs
Otet balsamic Di Modena special

Otet balsamic Di Modena special

vezi produs