Supa bio de cartofi dulci, linte si lapte de cocos

Supa

 Supa bio de cartofi dulci, linte si lapte de cocos

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă supa supa bio de cartofi dulci, linte si lapte de cocos.

Ingrediente supa bio de cartofi dulci, linte si lapte de cocos

Mod de preparare supa bio de cartofi dulci, linte si lapte de cocos

Ceapa bio, cartofi dulci, cartofi, morcovi si cubulete mango. 1,5 l impreuna cu laptele de cocos se pun la fiert.Ceapa se prajeste in ulei, se adauga ambele sortimente de cartofi, se calesc putin si dupa aceea se introduc in amestecul de apa si lapte de cocos. Dupa ce au inceput sa fiarba se adauga lintea , morcovii si ghimbirul ecologic.

Dupa aprox. 15-20min de fiert, cand lintea este moale se adauga cubuletele de mango, supa de legume si se condimenteaza dupa gust cu sare de plante din Asia, fulgi de chilii sau pudra de curry.

Timp de preparare: 30 min

La rețeta supa bio de cartofi dulci, linte si lapte de cocos am folosit

Lapte de cocos bio

Lapte de cocos bio

vezi produs
Linte rosie bio decojita

Linte rosie bio decojita

vezi produs
Amestec de legume bio pentru supa clara fara drojdie

Amestec de legume bio pentru supa clara fara drojdie

vezi produs
Fulgi de chili bio

Fulgi de chili bio

vezi produs
Pudra de curry clasic

Pudra de curry clasic

vezi produs