Supă bio de legume cu găluşte din pesto roşu şi verde

Supa

 Supă bio de legume cu găluşte din pesto roşu şi verde

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă supa supă bio de legume cu găluşte din pesto roşu şi verde.

Ingrediente supă bio de legume cu găluşte din pesto roşu şi verde

Mod de preparare supă bio de legume cu găluşte din pesto roşu şi verde

Se dă laptele bio în clocot, se topeşte untul în el şi apoi se adaugă grişul în ploaie. Amestecăm până când obţinem o masă foarte vâscoasă. Aluatul de griş se toarnă într-un castron, se amestecă rapid oul şi gălbenuşul în compoziţie.

Compoziţia se împarte în jumătate şi se adaugă în prima jumătate 1 1/2 linguri de Pesto Rosso, iar în a doua Pesto Mediterraneo. Eventual mai condimentaţi apoi cu sare cu plante şi nucşoară.

Supa de legume bio se fierbe conform indicaţiilor de pe ambalaj. Beţigaşele de morcovi şi de praz se fierb până se înmoaie.
Formaţi găluşte mici de griş şi puneţi-le în supa de legume clocotindă.
Găluştele se lasă 5 minute în supă pentru a se umfla. Se rafinează cu pătrunjel sau arpagic tocat şi se serveşte pe farfurii preîncălzite.

  • 4 porţii
  • Timp de preparare: 30 minute

La rețeta supă bio de legume cu găluşte din pesto roşu şi verde am folosit

Gris de spelta ecologic DEMETER

Gris de spelta ecologic DEMETER

vezi produs
Pesto Rosso Bio vegan

Pesto Rosso Bio vegan

vezi produs
Pesto Siciliano Bio

Pesto Siciliano Bio

vezi produs
Sare neiodata cu 15% ierburi si legume

Sare neiodata cu 15% ierburi si legume

vezi produs
Nucsoara macinata bio

Nucsoara macinata bio

vezi produs