Supă cu dovleac şi nucă de cocos

Supa

 Supă cu dovleac şi nucă de cocos

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă supa supă cu dovleac şi nucă de cocos.

Ingrediente supă cu dovleac şi nucă de cocos

4 porţii

Mod de preparare supă cu dovleac şi nucă de cocos

Dovleacul bio se taie în cubuleţe mai mari - dovleacul Hokkaido nu trebuie descojit. Ceapa tăiată cubuleţe şi usturoiul zdrobit se călesc de ulei de măsline bio. Se adaugă cubuleţele de dovleac, curry, cucurma şi să călesc împreună puţin. Se completează cu lapte de cocos şi supă de legume şi se fierbe aproximativ 15 minute la foc mic. Supa se toacă până devine cremă şi se condimentează cu sare.

Se decorează cu puţin ulei de bostan şi nişte seminţe de bostan şi se serveşte.

Sfat: înainte de servire adăugaţi sucul de la o portocală întreagă sau de la o jumătate de portocală, mai încălziţi supa scurt, dar fără să fiarbă. Portocala conferă supei o aromă proaspătă, de fructe.

La rețeta supă cu dovleac şi nucă de cocos am folosit

Ulei de masline bio extravirgin 1l

Ulei de masline bio extravirgin 1l

vezi produs
Lapte de cocos bio

Lapte de cocos bio

vezi produs
Sare de mare iodată cu alge

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs
Pudra de curry clasic

Pudra de curry clasic

vezi produs
Curcuma bio macinata dennree

Curcuma bio macinata dennree

vezi produs
Ulei bio din seminte de dovleac

Ulei bio din seminte de dovleac

vezi produs
Seminţe de dovleac decojite prăjite

Seminţe de dovleac decojite prăjite

vezi produs