Supa cu sfecla rosie si morcovi bio

Supa

 Supa cu sfecla rosie si morcovi bio

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă supa supa cu sfecla rosie si morcovi bio.

Ingrediente supa cu sfecla rosie si morcovi bio

pentru 6 portii

Pentru servit:

Mod de preparare supa cu sfecla rosie si morcovi bio

Se incalzeste cuptorul la 200*C
Se aseaza sfecla rosie, morcovii si usturoiul intr-o tava, peste care se pun 3 linguri de ulei, se condimenteaza cu sare si piper. Se introduce in cuptor circa 30-40 minute pana cand legumele devin mai crocante dupa care se scoate din cuptor.Se scoate usturoiul din coaja si se arunca cojile.

Intr-o oala de supa se pun 2 linguri de ulei de masline, se adauga prazul care se caleste timp de 5 minute. In continuare se adauga sfecla rosie, morcovii, usturoiul, apa, supa clara si se fierb impreuna timp de 15 minute.

Dupa fierbere  se adauga lamaia si se mixeaza pana devine cremos. Dupa gust se adauga sare si piper.
Pentru servit se pune in fiecare farfurie ½ lingurita de pesto, si un pic de crema de ovaz. Se orneaza cu  frunze de migdale.

Toate ingredientele le gasiti pe: www.biogama.ro

Timp de preparare: 1 h si 15min
Timp de coacere: 40 minute

La rețeta supa cu sfecla rosie si morcovi bio am folosit

Ulei de masline extravirgin

Ulei de masline extravirgin

vezi produs
Amestec de legume pentru supă clară fără drojdie

Amestec de legume pentru supă clară fără drojdie

vezi produs
Sare de mare fina neiodata

Sare de mare fina neiodata

vezi produs
Piper negru macinat

Piper negru macinat

vezi produs
Pesto Verde Bio vegan

Pesto Verde Bio vegan

vezi produs