Supă de legume bio cu nucă de cocos

Supa

 Supă de legume bio cu nucă de cocos

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă supa supă de legume bio cu nucă de cocos.

Ingrediente supă de legume bio cu nucă de cocos

Mod de preparare supă de legume bio cu nucă de cocos

Amestecaţi cu o zi înainte 600 ml de apă clocotită cu fulgi de nucă de cocos bio până obţineţi un piure subţire. Lăsaţi-l peste noapte la umflat.

Piureul de cocos de strecoară printr-un tifon.  Ardeiul, dovlecelul, dovleacul şi ciupercile se prăjesc în ulei.

Laptele de cocos se dă în clocot, apoi se adaugă supa limpede şi condimentele. Se adaugă gemul de migdale, legumele prăjite şi se condimentează cu ghimbir şi ulei de susan.

Chiar înainte de servire se adaugă arahidele şi germenii de fasole mung.

Pentru: 4 porţii

La rețeta supă de legume bio cu nucă de cocos am folosit

Nuca de cocos rasa, bio proiect HIH

Nuca de cocos rasa, bio proiect HIH

vezi produs
Mix de legume bio pentru supa clara

Mix de legume bio pentru supa clara

vezi produs
Piper negru macinat ecologic

Piper negru macinat ecologic

vezi produs
Pudra de curry clasic

Pudra de curry clasic

vezi produs
Pasta alba de migdale ecologica

Pasta alba de migdale ecologica

vezi produs
Ulei bio de susan virgin

Ulei bio de susan virgin

vezi produs
Seminte de fasole mung pentru germinat

Seminte de fasole mung pentru germinat

vezi produs
Arahide bio prajite în coaja

Arahide bio prajite în coaja

vezi produs