Supă bio cu linte şi ghimbir

Supe

Ingrediente:

4 porţii

Preparare:

Ceapa se taie cubuleţe, iar ardeiul iute (chili) se toacă fin (apoi să vă spălaţi pe mâini). Coriandrul şi chimenul se zdrobesc într-un mojar. Se încinge uleiul într-o cratiţă. Căliţi puţin ceapa şi chili-ul, adăugaţi chimenul şi coriandrul şi căliţi scurt toate.  Apoi se completează cu lapte de cocos şi 3/4 l de apă şi se amestecă lintea. Se toaca mărunt ghimbirul si usturoiul şi se amestecă în supă, împreună cu curcuma. Fierbeţi supa la foc mediu. Năutul se pune într-o sită, se scurge şi se amestecă în supa de linte. Se fierbe din nou aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare şi zeama de lămâie şi se serveşte.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Supă bio cu linte şi ghimbir de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Chimen seminte Demeter bio

vezi produs

Chimen macinat

vezi produs

Curcuma macinata

vezi produs

Linte rosie bio decojita

vezi produs

Naut bio la doza

vezi produs

Ulei de masline extravirgin

vezi produs

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs

Lapte de cocos bio

vezi produs