Supă bio cu sparanghel si portocale

Supe

Ingrediente:

4 porţii

Preparare:

Se încinge uleiul de măsline într-o cratiţă. Se curăţă ceapa, se toacă şi se căleşte 3 min. în ulei. Adăugaţi sparanghel şi se fierbe aprox. 15 min. cu apă şi supă de legume. Se adaugă toate celelalte ingrediente şi se toacă apoi cu un blender de mână. Se condimentează cu sare şi piper. Supa se trece printr-o sită, ca să fie cremoasă.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Supă bio cu sparanghel si portocale de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Pasta alba de migdale ecologica

vezi produs

Sirop de agave bio

vezi produs

Ulei de masline bio extravirgin 1l

vezi produs

Supă clara bio

vezi produs

Zahăr bio din trestie alb

vezi produs