Supa bio de barba caprei cu pastarnac

Supe

Ingrediente:

pentru 6 portii

 

Pentru servit:

Mod de preparare: se pune uleiul bio intr-o oala de supa si se incinge. Se adauga ceapa si se caleste pana cand devine sticloasa. Se adauga usturoiul, dupa care se adauga barba caprei, pastarnacul si se prajesc circa 4 minute.

In continuare se adauga apa, supa clara si se lasa la fiert 20 minute. Se adauga vinul si se mai fierbe inca 2 minute. Dupa ce a fiert se ia de pe foc si se mixeaza pana cand supa devine cremoasa. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, dupa care se pune infarfurie, se stropeste cu otet si se orneaza cu frunze de migdale.

Optional: folositi 1 pereche de manusi pentru barba caprei care este lipicioasa cand se prelucreaza

Detalii: timp de preparare: 35 minute produs vegan produs cald se pregateste repede

Toate ingredientele le gasiti pe: www.biogama.ro

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Supa bio de barba caprei cu pastarnac de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Piper negru macinat ecologic

vezi produs

Ulei de masline bio extravirgin 1l

vezi produs

Otet Balsamic Di Modena Special

vezi produs

Sare de Atlantic fina

vezi produs

Supă clară fără drojdie

vezi produs