Supa crema de mazare galbena cu ghimbir in stil Suedez

Supe

Ingrediente:

pentru 2 persoane

Timp de preparare: 30 min

Mazare inmuiata: peste noapte

Mod de preparare: se lasa mazarea la inmuiat peste noapte.

Mazarea inmuiata se scurge si se clateste cu apa rece.

Ghimbirul, usturoiul si chimenul se amesteca in uleiul de masline pana se elibereaza aromele. Se adauga mazarea foile de dafin si impreuna cu supa clara se lasa la fiert, la foc mediu timp de 20-25 min cu capacul pus.

Se scot foile de dafin, se zrobeste mazarea si dupa necesitate se adauga supa. La final se adauga suc de lamaie sare, piper si patrunjel.

Se serveste cu paine prajita.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Supa crema de mazare galbena cu ghimbir in stil Suedez de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Piper negru macinat ecologic

vezi produs

Chimen macinat

vezi produs

Frunze de dafin bio

vezi produs

Suc de lamaie bio

vezi produs

Ulei de masline extravirgin

vezi produs