Supă cu dovleac şi nucă de cocos

Supe

Ingrediente:

4 porţii

Preparare:

Dovleacul bio se taie în cubuleţe mai mari  -  dovleacul Hokkaido nu trebuie descojit. Ceapa tăiată cubuleţe şi usturoiul zdrobit se călesc de ulei de măsline bio. Se adaugă cubuleţele de dovleac, curry, cucurma şi să călesc împreună puţin. Se completează cu lapte de cocos şi supă de legume şi se fierbe aproximativ 15 minute la foc mic. Supa se toacă până devine cremă şi se condimentează cu sare.


Se decorează cu puţin ulei de bostan şi nişte seminţe de bostan şi se serveşte.

Sfat: înainte de servire adăugaţi sucul de la o portocală întreagă sau de la o jumătate de portocală, mai încălziţi supa scurt, dar fără să fiarbă. Portocala conferă supei o aromă proaspătă, de fructe.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Supă cu dovleac şi nucă de cocos de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Pudra de curry clasic

vezi produs

Curcuma bio macinata dennree

vezi produs

Seminţe de bostan prăjite

vezi produs

Ulei de masline bio extravirgin 1l

vezi produs

Ulei bio din seminte de dovleac

vezi produs

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs

Supă Delikatess fina cu drojdie

vezi produs

Lapte de cocos bio

vezi produs