Supă de legume bio cu nucă de cocos

Supe

Ingrediente:

4 porţii

Preparare:

Amestecaţi cu o zi înainte 600 ml de apă clocotită cu fulgi de nucă de cocos până obţineţi un piure subţire. Lăsaţi-l peste noapte la umflat.

Piureul de cocos de strecoară printr-un tifon.  Ardeiul, dovlecelul, dovleacul şi ciupercile se prăjesc în ulei.

Laptele de cocos se dă în clocot, apoi se adaugă supa limpede şi condimentele. Se adaugă gemul de migdale, legumele prăjite şi se condimentează cu ghimbir şi ulei de susan.

Chiar înainte de servire se adaugă arahidele şi germenii de fasole mung.

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Supă de legume bio cu nucă de cocos de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Pasta alba de migdale ecologica

vezi produs

Arahide bio prajite în coaja

vezi produs

Nuca de cocos rasa, bio proiect HIH

vezi produs

Sos condimentat de soia traditional FARA GLUTEN

vezi produs

Piper negru macinat ecologic

vezi produs

Pudra de curry clasic

vezi produs

Seminte de fasole mung pentru germinat

vezi produs

Ulei bio de susan virgin

vezi produs

Supă clara bio

vezi produs