Brânză de vaci cu nuci

Creme și sosuri

Ingrediente:

Preparare:

Se amestecă gemul de alune, gemul Tahin, brânza de vaci şi crema de brânza proaspătă şi se condimentează, după gust, cu suc de lămâie. În cazul în care compoziţia este prea consistentă, se adaugă puţin lapte sau apă. Se curăţă portocala, se îndepărtează pielea albă şi se taie felii. Feliile de pâine prăjită se ung cu crema de brânză, iar feliile de portocală se aşează deasupra. Se decorează cu creson.

Are un gust delicios şi fără portocale, dar cu rucola, creson sau portulacă. Eventual decoraţi cu flori de limba mielului, trei fraţi pătaţi sau margarete.

Variantă pentru un mic dejun rapid şi simplu - o plăcere dulce-picantă!

Pe biogama.ro (magazin certificat BIO) ai acces la stoc permanent de cel putin 1500 de tipuri de produse bio. Pentru rețeta de Brânză de vaci cu nuci de pe biogama.ro poți cumpăra acum:

Pasta bio de alune

vezi produs

Pasta susan Tahin alb (Sesammus)

vezi produs