Brânză de vaci cu nuci

Creme și sosuri

 Brânză de vaci cu nuci

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă creme și sosuri brânză de vaci cu nuci.

Ingrediente brânză de vaci cu nuci

Mod de preparare brânză de vaci cu nuci

Se amestecă gemul de alune, gemul Tahin, brânza de vaci şi crema de brânza proaspătă şi se condimentează, după gust, cu suc de lămâie. În cazul în care compoziţia este prea consistentă, se adaugă puţin lapte sau apă. Se curăţă portocala, se îndepărtează pielea albă şi se taie felii. Feliile de pâine prăjită se ung cu crema de brânză, iar feliile de portocală se aşează deasupra. Se decorează cu creson.

Are un gust delicios şi fără portocale, dar cu rucola, creson sau portulacă. Eventual decoraţi cu flori de limba mielului, trei fraţi pătaţi sau margarete.

Variantă pentru un mic dejun rapid şi simplu - o plăcere dulce-picantă!

La rețeta brânză de vaci cu nuci am folosit

Pasta bio de alune

Pasta bio de alune

vezi produs
Pasta Tahin bio alb Vegana

Pasta Tahin bio alb Vegana

vezi produs
Suc de lamaie bio

Suc de lamaie bio

vezi produs