Rețetă desert biscuiti bio cu bezea bionella.
Pentru aluat:
Pentru topping:
Pentru topping:
Pentru bezea: Bateți albușurile într-un castron cu sarea până când devin tari. Se adaugă încet zahărul. Continuați să bateți până când zahărul s-a dizolvat și amestecul este lucios. Preîncălziți cuptorul la 90 °C / aer cald. Tapetați o tavă de copt cu hârtie de copt.
Umpleți amestecul de bezea într-o pungă și puneți formele de bezea (de mărimea biscuiților ) în tava de copt. Se coace timp de aproximativ 1,5 ore și apoi se lasă la răcit.
Pentru aluat: Se setează cuptorul la 170°C aer cald. Se frământă rapid toate ingredientele într-un robot de bucătărie, sau cu mâna până la omogenizare. Formați o bilă din aluat și puneți-l în folie alimentară la frigider pentru a se odihni timp de 2 ore. Se frământă din nou puțin aluatul, se întinde pe o suprafață de lucru presărată cu făină și se taie cercuri cu o forma sau un pahar.
Se așază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coace timp de aproximativ 10 minute. Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească. Se ung biscuiții cu crema Bionella, (se pot lipi si cate 2) și se așază deasupra bezeaua- peste crema Bionella. La final, se pudrează biscuiții cu nucă macinata și cacao pudră.