Orez dulce cu pasta de migdale si caise

Desert

 Orez dulce cu pasta de migdale si caise

rețetă bio publicată la 22.11.2020

Rețetă desert orez dulce cu pasta de migdale si caise.

Ingrediente orez dulce cu pasta de migdale si caise

Mod de preparare orez dulce cu pasta de migdale si caise

Orezul bio se prepară conform reţetei de bază (vezi pe pachet). Caisele se taie cubuleţe. Sucul de mere ecologic se încinge într-o cratiţă, iar apoi se adaugă fructele împreună cu scorţişoară, cardamom, ghimbir, sare, coajă de lămâie şi cacao şi se fierb timp de câteva minute.  Se amestecă orezul fiert, gemul de migdale şi siropul de arţar. Nucile se prăjesc puţin într-o tigaie fără grăsime.

La rețeta orez dulce cu pasta de migdale si caise am folosit

Orez bio de lapte bob rotund alb

Orez bio de lapte bob rotund alb

vezi produs
Suc de mere bio

Suc de mere bio

vezi produs
Caise bio intregi dulci Demeter

Caise bio intregi dulci Demeter

vezi produs
Cardamom ecologic macinat

Cardamom ecologic macinat

vezi produs
Scortisoara de Ceylon macinata bio

Scortisoara de Ceylon macinata bio

vezi produs
Sare de atlantic fina

Sare de atlantic fina

vezi produs
Pudra de cacao degresata bio

Pudra de cacao degresata bio

vezi produs
Pasta de migdale bio

Pasta de migdale bio

vezi produs
Sirop de arţar bio grad C

Sirop de arţar bio grad C

vezi produs