Pesto de rucola bio

Aperitive

 Pesto de rucola bio

rețetă bio publicată la 22.04.2024

Rețetă aperitive pesto de rucola bio.

Ingrediente pesto de rucola bio

Mod de preparare pesto de rucola bio

Spălați rucola bio și uscați-o prin centrifugare, îndepărtați tulpinile. Prăjiți scurt nucile de pin și radeți parmezanul. Puneți rucola, nucile de pin, parmezanul și cățelul de usturoi într-un blender și tocați grosier.

Adăugați treptat uleiul de măsline până când obțineți un amestec cremos. Se condimentează după gust cu sare, zahăr și condimente. Păstrați pesto-ul într-un recipient bine închis în frigider timp de aprox. 5 zile.

Sfat: În loc de rucola, puteți folosi și busuioc și încă 1 cățel de usturoi.

La rețeta pesto de rucola bio am folosit

Samburi de pin bio

Samburi de pin bio

vezi produs
Sfărâmătură caju mare HIH

Sfărâmătură caju mare HIH

vezi produs
Ulei de masline bio extravirgin 1l

Ulei de masline bio extravirgin 1l

vezi produs
Sare de mare iodată cu alge

Sare de mare iodată cu alge

vezi produs
Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

Amestec de piper boabe in rasnita de sticla

vezi produs
Zahar brut din trestie ecologic

Zahar brut din trestie ecologic

vezi produs